Mobila lösningar

Låt oss hjälpa er att bygga engagerande och intuitiva appar!

 

Att bli mobil

De flesta organisationer har ett strategiskt behov av att arbeta i en helt mobil miljö. Många utvecklar nu mobilappar, ofta integrerade med företagets data, för både interna och externa användare. Utmaningen att leverera dem kräver specialistkompetens inom analys, användarupplevelse (UX) design, mjukvaruutveckling, test och projektledning. Att möta dessa utmaningar är kärnan av vad vi gör!

 

Utveckling av innovativa appar

Vi förstår och kan driva hela processen för en lyckad app-utveckling, från att fånga användarnas krav till att presentera en intuitiv och användarvänliga design och allt däremellan.

Vi är specialiserade på att tillhandahålla talangfulla mobila utvecklare att bygga avancerade komponenter och applikationer för Apples plattform (iPhone & iPad) och Android-plattformen (smartphones, surfplattor, SmartTV, Set-top boxar etc.). Genom att använda de senaste ramverken för utveckling, har vi möjlighet att utveckla mobila applikationer som sömlöst integrerar alla populära mobila plattformar - utan att helt skriva om programmet.

Vi hjälper dig att skapa en mängd olika typer av appar:

  • Fristående appar/spel - fristående applikationer eller spel som är riktade direkt mot kunderna.
  • Fristående Business appar - Kraftfulla fristående applikationer för företag internt, företag till företag eller företag till konsumenter.
  • Mobile Enterprise appar - Utökar dina företagsapplikationer på mobila arbetare i fält, partners eller kunder.
  • Integrerade mobila appar för befintliga programvaruprodukter – Möjliggör för befintliga applikationer att erbjuda mobila lösningar till sina kunder

 

Design är allt!

Design för att skapa en bra användarupplevelse (UX) är avgörande för att möta de förväntningar en van app-användare förväntar sig, detta kräver en unik kompetens.

Vårt koncept för UX-design kommer säkerställa att innehåll, struktur, navigering, grafik och interaktioner i appen tillgodoser en sammanhållen och intuitiv användarupplevelse.

 

 Ta kontakt med oss för att diskutera din app / idé

Klicka för att skicka ett email till oss!

free joomla templatesjoomla templates
Copyright © 2018  Wallin Technologies AB